Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA που προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, βγήκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται επισήμως τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του θύματος που ισχυρίστηκε ότι την νάρκωσαν και έπειτα την βίασαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του MEGA τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Οι συγκεκριμένες ουσίες μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Το θύμα έχει δηλώσει στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Έτσι, από την πρώτη στιγμή η κοπέλα υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δικηγόρος της 24χρονης είχε αναφέρει ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί όπως και έδειξε βάσει του ρεπορτάζ, τότε το κατηγορητήριο θα αναβαθμιστεί φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.