Αρνητικές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι , σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Το πόρισμα που παραδόθηκε στην Ε’ ανακρίτρια, δεν πιστοποιεί τη λήψη κάποιας ναρκωτικής ουσίας, ενώ χαμηλά είναι και τα ποσοστά αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, το σκέλος των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο ΑΠΘ, δείχνουν πως στα ούρα της 24χρονης δεν βρέθηκαν τοξικές ουσίες.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ έφτασαν στο τμήμα Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης από το εργαστήριο της Βέρνης.

Σύμφωνα με όσα τόνισε στο protothema.gr ο κ. Τσάκος, δικηγόρος του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη (που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού), ο οποίος έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έφτασαν στην ανακρίτρια, ήταν αρνητικές. Το πόρισμα που δόθηκε στην Ε΄Ανακρίτρια σημειώνεται πως έχει προκύψει και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έστειλε το εργαστήριο της Βέρνης όσο και από την επεξεργασία που έγινε από την ομάδα του τμήματος Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, πως δεν εντοπίστηκαν στα ούρα της φαρμακευτικές, ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, όπως το «χάπι του βιασμού» για το οποίο έγινε λόγος, ενώ οι ποσότητες αλκοόλ στα ούρα της κοπέλας ήταν πολύ χαμηλές και δεν επηρέασαν τη συμπεριφορά της.

Πηγή:protothema.gr