Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε… στην αντεπίθεση και με μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, άρχισε να “καρφώνει” όλους όσοι τον σχολιάζουν αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω”, γράφει σε μία από τις αναρτήσεις του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ενώ σε άλλη αναφέρει πως “Στη ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό- Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω” και “Ο καθένας με την διαταραχούλα του”.

Υπενθυμίζεται πως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε επικριτικά σχόλια επειδή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε σε πάρτι στο Ντουμπάι μαζί με άλλους Έλληνες.

Επιπλέον, πρόσφατα είχε δεχθεί κριτική εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα “QnA” στο Twitter. Αρχικά έγραψε: “Εχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!”, καλώντας έτσι τους ακολούθους του σε διάλογο.

Οταν κάποιος τον ρώτησε χαριτολογώντας “ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: “Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla”.