Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και στον Δημήτρη Πανόπουλο μίλησε ο Κώστας Τουρνάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, ενώ αποκάλυψε αν βρέθηκαν ποτέ ναρκωτικές ουσίες στη διαδρομή του.

“Τα drugs ήταν πάντα γύρω μου. Μια μόνιμη κατάσταση παντού γύρω μου. Δοκίμασα μία φορά στην ζωή μου πολύ μικρός στη Ρόδο αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν σαν να μην δοκίμασα. Απλώς υπήρχαν δύο βέσπες σκονισμένες μπροστά μου κι εγώ τις έβλεπα γυαλιστερές. Αυτό ήταν η μόνη εντύπωση που είχα. Ο λόγος ήταν ο τρόπος που ζούσα. Κάναμε ό,τι κάναμε και το βράδυ εγώ πήγαινα κι έγραφα από τις 12 μέχρι το πρωί. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις αυτό αν έχεις πιει ή αν έχεις πιει οτιδήποτε άλλο” εξομολογήθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Για την επιλογή του να μην κάνει παιδί ισχυρίστηκε: “Έχω δεχτεί ότι δεν έκανα παιδί χωρίς να νιώθω συν ή πλην για αυτό. Ξέρω πως είναι να ζεις χωρίς να έχεις παιδιά. Δεν ξέρω πως είναι να ζεις έχοντας παιδιά. Τίποτα από τα δύο δεν μου γεννά σκέψεις, συναισθήματα κι εμμονές στο κεφάλι μου”.

Δείτε την συνέντευξη