Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που τρεις αδερφές, η 21χρονη Αλέξα, η 23χρονη Άμπερ και η 25χρονη Ότομ, ζητούν από τον θετό τους πατέρα, Μπεν, να τις υιοθετήσει και επίσημα, έπειτα από 16 χρόνια που έχει παντρευτεί τη μητέρα τους.

Ο Μπεν Ριντλ μπήκε στη ζωή των τριών κοριτσιών πριν 16 χρόνια, στην αρχή ως προπονητής ποδοσφαίρου της μικρούλας τότε Άμπερ. Μέχρι που ερωτεύτηκε τη μητέρα των κοριτσιών, την Τζέρι.

Με ευκαιρία της «Μέρας του Πατέρα», τα τρία κορίτσια αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο μακριά τη σχέση τους με τον αγαπημένο τους θετό πατέρα. 

Γι’ αυτό του έγραψαν ένα γράμμα όπου του ζήτησαν με κάθε επισημότητα να τις υιοθετήσει, στην αυλή του σπιτιού τους, στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Τα τρία κορίτσια θέλησαν μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξουν πόσο εκτιμούν τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια, να τον ευχαριστήσουν για την αγάπη που τους έχει δείξει και φυσικά για να του πουν πως σημαίνει πολλά για αυτές κι ότι τον αγαπούν πολύ.

Ο σκληρός Μπεν ξεκίνησε να διαβάζει την επιστολή που του έγραψαν τα τρία κορίτσια φορώντας τα μαύρα γυαλιά του. Όμως τα 3 κορίτσια του ζήτησαν να τα βγάλει.

Έτσι, όλοι μπόρεσαν να δουν αυτόν τον μεγάλο, δυνατό άντρα να δακρύζει από συγκίνηση, διαβάζοντας το γράμμα των κοριτσιών του, που αγάπησε σαν πραγματικές κόρες του.

Ένα γράμμα καρδιάς όπου τον ευχαριστούσαν για όλα όσα έχει κάνει τόσα χρόνια γι’ αυτές και όπου του ζητούσαν να γίνει κι επισήμως ο μπαμπάς τους.

Δείτε το βίντεο: