Νέος, ωραίος και επιτυχημένος. Κι όμως δεν αρκεί αυτό το τρίπτυχο για να φέρει την ευτυχία… Στην περίπτωση για παράδειγμα του Noah Centineo φαίνεται πως συναντάμε έναν ακόμη νέο, που κάποια στιγμή στη ζωή του λύγισε και ενέδωσε σε λάθος πειρασμούς.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει αναδειχθεί στο χρυσό παιδί του Netflix και είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή του στην ταινία To All the Boys I’ve Loved Before. Πρόσφατα όμως έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός είχε πρόβλημα με το αλκοόλ κι έτσι ο ίδιος σε ένα podcast του Variety αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή του.

Ο 23χρονος δήλωσε ότι είχε αναγκαστεί να κόψει το αλκοόλ για έναν χρόνο επειδή είχε πρόβλημα, ωστόσο τώρα έχει αρχίσει πάλι και πίνει, πιστεύοντας ότι μπορεί να το ελέγξει.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι ήταν επίσης χρήστης ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν, αλλά πλέον έχει σταματήσει. «Άφησα πολλά στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν κάνω πια. Ειδικά όταν δουλεύω, κόβω τα πάντα». Δεν έκρυψε πάντως ότι παλιότερα ήθελε να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. «Δεν υπήρχε και τίποτε που να μην έκανα. Ποτέ δεν έλεγα όχι σε κάτι που ήταν καλό. Κάπνισα πολλά πράγματα. Ήμουν αναστατωμένος. Ήταν μία πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου».