Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρωινό προκάλεσαν αίσθηση, με την Φαίη Σκορδά να «εκρήγνυται» στον αέρα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε τα εξής:

«Έγινα μάρτυρας ηθοποιού πρώτης γραμμής, η οποία προκαλούσε έναν ηθοποιό ή στο να την κοιτάξει ερωτικά είτε να την ακουμπήσει. Η συγκεκριμένη ηθοποιός θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της και να κάνει ό,τι θέλει. Προτιμούσε να είναι στον διάδρομο, σε έναν καθρέφτη σχεδόν γυμνή, με ένα εσώρουχο που είτε το φορούσες είτε όχι, ήταν το ίδιο το αποτέλεσμα. Έβλεπα όλους τους άνδρες να περνούν από εκεί και να κάνουν στάση για να την χαζέψουν γιατί είναι πολύ ωραία ηθοποιός με πολύ ωραίο σώμα.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός αυτή τη στιγμή πρωτοστατεί στο κίνημα του #metoo. Μίλησα με τον καταγγελλόμενο και κατάλαβα ότι ίσως να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Από ό,τι μου εξήγησε η άλλη πλευρά, υπήρξε από πίσω κάτι το οποίο πυροδότησε όλο αυτό. Έκανε τον άλλον να πιστέψει ότι θα υπήρχε θετική ανταπόκριση σε αυτό που ήθελε να κάνει. Ίσως τελικά και τότε να προκάλεσε ένα κομμάτι αυτού που καταγγέλλει».

Δείτε το απόσπασμα