Από χθες υπάρχει έντονη ανησυχία στην αγορά και όχι μόνο, μετά και την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών για να γίνει κόκκινη η Αττική. Κάτι που σημαίνει οτι θα υπάρξουν πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής όπου ρωτήθηκε για το θέμα αυτό…

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε αν υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσουν να είναι ανοιχτά με το καθεστώς που είναι σήμερα. 

«Αν τελικά αποφασίσουμε οτι η Αττική είναι στο κόκκινο, τότε κάποια μέτρα πρέπει να ληφθούν. Διαφορετικά δεν θα έχει κανένα νόημα το να γίνει κόκκινη. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον εμπορικό κόσμο να είναι ήρεμοι, είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Καταλαβαίνουμε οτι δεν γίνεται να χάσουν τις εκπτώσεις», απάντησε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Αναφορικά με τα κομμωτήρια και το τί θα γίνει με αυτά, είπε: «Απλώς να υπενθυμίσω οτι τα κομμωτήρια, λειτουργούσαν και την εποχή του click away».

Τέλος αναφορικά με την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και την μετάθεσή της από τις 21:00 στις 18:00, αναγνώρισε πως είναι δύσκολο να συμβεί λόγω του πληθυσμού των 5 εκατομμυρίων της συγκεκριμένης περιοχής.