Απόφοιτος λυκείου δούλευε στις Ολυμπιακές Αερογραμμές Α.Ε. Με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφει η μισή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μεταφέρεται στο Υπουργείο Παιδείας ως Διοικητικός Γραμματέας σε προσωποπαγή θέση. “Μυρίζει” ρουσφέτι; Και μάλιστα της Διαμαντοπούλου; Δεν το πιστεύουμε. Αν και έχουμε ακούσει τόσα πολλά με τα ρουσφέτια σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως για μισό λεπτό, ο άνθρωπος αυτός για τον οποίο έφτιαξαν ειδική θέση αορίστου χρόνου, προσωποπαγή, εν μέσω κρίσης, γιατί ήταν τόσο απαραίτητος στο Υπουργείο Παιδείας ένας απόφοιτος λυκείου, κατεβαίνει τώρα υποψήφιος βουλευτής. Βρε το ΠΑΣΟΚ, θα πείτε. Όμως δεν κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη ΝΔ!

Ο εν λόγω υπάλληλος είναι ο γνωστός σε όλους Γιώργος Τσουκαλαδάκης, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, και όχι του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μετά το Υπουργείο Παιδείας συνέχισε την καριέρα του διαφημίζοντας προϊόντα κολλαγόνου στην τηλεόραση. Ήταν τόσο απαραίτητος στο Υπουργείο Παιδείας, όσο θα είναι και αύριο στη Βουλή, είμαστε βέβαιοι.