Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ποιότητα των ριάλιτι προγραμμάτων, όπως το Big Brother και το Bachelor, στην ελληνική τηλεόραση και δεν δίστασε να τα χαρακτηρίσει σαν προγράμματα που απαξιώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!

«Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον ALPHA και θα ‘πρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας» συμπλήρωσε στην συνέχεια.

«Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο… Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα. Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί» πρόσθεσε o αγαπημένος ηθοποιός.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη νέα, δραματική σειρά του ALPHA, «Αγγελική» στην οποία όπως είπε, ζήτησε ο ίδιος από την εταιρεία παραγωγής να συμμετάσχει.

«Η ίδια η φάση της πανδημίας δεν με φρικάρει τόσο. Με φρικάρει λίγο το άγνωστο τέλος του. Εγώ προσέχω ιδιαίτερα πάρα πολύ, δηλαδή είμαι από αυτούς που ακόμα ψεκάζουν τα προϊόντα μετά το σούπερ μάρκετ» δήλωσε χαρακτηριστικά on camera ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: