Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθεί να πατώσει εντελώς το κόμμα του… Ο Γνωστός ποινικολόγος (Θανάσης Αναγνωστόπουλος) και υποψήφιος ευρωβουλευτής του, τάσσεται υπερ της Κτηνοβασίας με την λογική “ναι μεν αλλά”.

Παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα από το άρθρο του

“Στον βαθμό λοιπόν που η κτηνοβασία συνιστά άσκηση βίας κατά του ζώου, και δεν θέλω να μπω τώρα σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, η πράξη τιμωρείται ήδη και καλώς τιμωρείται. Η προσθήκη μιας νέας ακόμη ποινικής διάταξης δεν προσφέρει τίποτε εξ επόψεως αντιμετώπισης του τεθέντος αδίκου.

Με την διαφορά όμως ότι υπάρχουν περιπτώσεις κτηνοβασίας που, εμ, δεν περιλαμβάνουν άσκηση βίας (τουλάχιστον από τον άνθρωπο προς το ζώο…). Να μην μπαίνω πάλι σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά το πιάσατε το υπονοούμενο.

Στην περίπτωση αυτή, είναι προφανές ότι και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη δεν βλάπτονται στα δικαιώματα ή τα συμφέροντά τους. Θα ήταν προβληματικό ορολογικά να μιλήσουμε για συναίνεση, η ουσία του πράγματος είναι όμως ότι ουδείς εβλάβη.Το αντίθετο μάλλον.” *Για να διαβάσετε το άρθρο όπως το έγραψε πατήστε εδώ

Ακολουθεί απάντηση του Ποινικολόγου σε σχόλιο αναγνώστη του άρθρου του.

Eνώ εξηγεί σε πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook και σε άλλα θέματα που τάσσεται υπερ.

Σύνδεσμος της παραπάνω ανάρτησης: https://www.facebook.com/anagnostopoulosathanasios/posts/1016131011218561

Η μπαρουφολογία στην πολιτική έχει γίνει καριέρα.