Το χειρότερο σενάριο έμελλε να επιβεβαιωθεί για το 9χρονο αγόρι τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής όταν έκανε πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού. Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό πως οι δυνάμεις τις ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό το αγόρι, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο της πολύωρης επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε σχετικά κοντά στο σημείο απ΄ όπου έπεσε. Η σορός του παιδιού αναμένεται να ανασυρθεί από το φαράγγι και να μεταφερθεί με συρμό στην θέση «Νιάματα», προκειμένου να την παραλάβει ασθενοφόρο.
Συντετριμμένοι οι γονείς του μικρού αγοριού δήλωσαν ότι όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν ο 9χρονος χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έκανε πεζοπορία με τους γονείς του, όταν κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες έπεσε στο φαράγγι από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με το patrastimes, το παιδί χάθηκε κοντά στη θέση “Σιφώνι” ενώ η επιχείρηση είχε επικεντρωθεί στο 8ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτού-Καλαβρύτων.

Στις έρευνες συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, ενώ είχαν ενισχυθεί από κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με 4 δύτες και αναρριχητές.

 
Όπως μεταδίδει το patranews η οικογένεια του παιδιού διαμένει στην Αττική και είχε πάει στην Αχαϊα προκειμένου να περάσει με φίλους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.