Πέθανε σε ηλικία 57 ετών από καρδιακή προσβολή ο Πιτ Μπερνς τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead Or Alive από το Λίβερπουλ που έγραψε ιστορία την δεκαετία του 1980 με πολλά τραγούδια στο αμερικανικό Top 20 και στο Billboard Hot 100.

O Pete Burns (δεξιά) και ο Steve Coy
O Pete Burns (δεξιά) και ο Steve Coy

Η εκκεντρική παρουσία του με το έντονο μακιγιάζ και αργότερα με τις αλλεπάλληλες πλαστικές εγχειρήσεις, αλλά και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κρατούσε τον Πιτ Μπερνς συνεχώς στην επικαιρότητα. Το 2006 είχε πάρει μέρος στο Celebrity Big Brother στη Βρετανική τηλεόραση.

Η μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις άρχισε πριν από 20 χρόνια όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί: “Κατάλαβα ότι ήμουν μια οπτική οντότητα και έπρεπε να δείχνω όμορφος. Είχα σπασμένη μύτη. Κά[ποιος στο Λιβερπουλ μου είχε ρίξει κουτουλιά και η μύτη μου είχε στραβώσει.”
Το αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν πολύ άσχημο, καθώς, όπως ο ίδιος είχε αφηγηθεί, δεν είχε μείνει ίχνος από την μύτη του. Ετσι άρχισε μια σειρά από επεμβάσεις και χάθηκε κάθε έλεγχος.

Δεν θα με γνωρίζει ο Θεός όταν πεθάνω

Η τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του ήταν μόλις πριν από ένα μήνα σε ένα άλλο ριάλιτι για ακραίες πλαστικές εγχειρήσεις στο βρετανικό Channel 5. Ο Μπερνς δήλωσε ότι έχει χάσει τον λογαριασμό για το πόσες φορές έχει μπει στο χειρουργείο: “Πιθανότατα έχω κάνει 300 επεμβάσεις . Ελπίζω όταν θα είμαι 80 ετών και πεθάνω, θα πάω στους ουρανούς και ο Θεός δεν θα με αναγνωρίσει”.
Εδώ και καιρό οι πιστοί θαυμαστές του τον καλούσαν μέσω εκστρατειών στο διαδίκτυο να σταματήσει τις εγχειρήσεις.

 

 

Πηγή:thetoc.gr