Η θεία μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, εξιστορώντας τι ακριβώς συνέβη και πώς αντέδρασαν τόσο η ίδια όσο και η μητέρα όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ήταν καλά. “Την Κυριακή θα πηγαίναμε για έναν καφέ με την αδερφή μου και με τα παιδιά. Σηκωθήκαμε 10.30 ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει θα την ξυπνήσεις εσύ; Και πήγα”.

Ενώ συνέχισε: “Ήταν σκοτάδι γιατί η Τζωρτζίνα κοιμόταν ακόμη, και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη όπως κάνουν όλα τα μωρά στον ύπνο τους. Την πιάνω και ήταν παγωμένη. Εν τω μεταξύ δεν έβλεπα την κοιλιά της να κινείται και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει. Ανάβω το φως την κοιτάω και τα χείλια της ήταν μελανά. Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου”, είπε η θεία των παιδιών.

Όσο αφορά το προηγούμενο βράδυ: “Το ταΐσαμε, το κάναμε μπάνιο, ήταν βράδυ. Στις 2.30 πέσαμε να κοιμηθιύμε όλοι. Εγώ κοιμήθηκα με τη Ρούλα εκείνο το βράδυ. Τα παιδιά κοιμόντουσαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Στις 7:30 έκλαψε, είπα στη Ρούλα “πήγαινε εσύ”. Είχαμε συνεννοηθεί την Κυριακή να πάμε για καφέ. Πήγα να την ξυπνήσω και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη, ήταν πάγος. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Ήταν μελανά τα χείλια της, ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω δει στη ζωή μου. Το αφήσαμε κάτω, ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ”.

Και κατέληξε:

“Έζησα τα πάντα, ήμουν πολύ κοντά. Έμενα και εδώ για αρκετό διάστημα. Και όταν ήταν η Μαλένα και με την μπέμπα, γιατί θα την βάφτιζα και με την Τζωρτζίνα όταν ήταν άρρωστη ερχόμουν, βέβαια δεν έμενα. Ερχόντουσαν και στην Πάτρα τα παιδιά” είπε.