Ο γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του σύμβουλος του Ερντογάν Γιτζίτ Μπουλούτ φαίνεται πως… ξαναχτύπησε.
Όπως αναφέρει στο twitter του ο τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο Μπουλούτ δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να αφήσουν ελεύθερους τους Έλληνες να επιτεθούν στην Τουρκία, καθώς ο τουρκικός στρατός θα είναι απασχολημένος στη Συρία. Υποστήριξε δε ότι η τουρκική αντίδραση θα είναι ακόμη πιο σκληρή.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν φτάνει σε κανένα σημείο το “μεγαλείο της Τουρκίας, είναι σαν μια μύγα να πολεμάει με έναν γίγαντα”, προειδοποιώντας παράλληλα ότι θα ακολουθήσουν τρομακτικές συνέπειες για την Ελλάδα.
#Erdogan‘s chief advisor Yigit Bulut says #Greece is no match fro #Turkey‘s might, says it is like “a fly picking a fight with a giant”, warns terrible consequences for Greece would follow. pic.twitter.com/9LGpRhaAVl
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 14 Φεβρουαρίου 2018

