Με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα», η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε την απάντησή της στον Νίκο Μουρατίδη, χωρίς να κρύβει το πόσο ενοχλημένη είναι με την αναφορά του στο πρόσωπό της.
«Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι» είπε.
Συνέχισε σε έντονο ύφος, λέγοντας: «Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από όσα λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν. Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια;».
Η Μαρία Ιωαννίδου ξέσπασε τέλος, τονίζοντας: «Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».