Οι πρόωρες εθνικές εκλογές και το αν πράγματι γίνουν, είναι ένα ζήτημα που μας απασχόλησε ιδιαίτερα καθ’ όλη την προεκλογική αυτή περίοδο των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών, θα κρίνει και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα. Η πολύ μεγάλη διαφορά θα τον οδηγήσει στην έξοδο καθώς δεν μπορεί να σταθεί ως κυβέρνηση, ενώ η πολύ μικρή θα τον κάνει να επισπεύσει τις εκλογές με σκοπό να ανατρέψει το σκηνικό.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του thepost.news που προκύπτουν από πολύ καλά ενημερωμένες αλλά ανεπιβεβαίωτες πηγές, φαίνεται πως ήδη έχει «κλειδώσει» η 23η Ιουνίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών.

Οι πηγές αυτές αναφέρουν πως πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας αναμένει ήττα από τη ΝΔ σε Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές, που δεν του αφήνει περιθώρια να παραμείνει στην εξουσία, κάτι που προκύπτει κι από τη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπου άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Αύριο το βράδυ, μετά τα ασφαλή αποτελέσματα των 21.30 περίπου, θα ξέρουμε με σιγουριά το αν πράγματι ο Πρωθυπουργός θα επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του thepost.news και τις πηγές που τον θέλουν να παραιτείται μετά τα αποτελέσματα.

Πηγή:thepost.news