Στη διάθεση της Δικαιοσύνης θέτει τον εαυτό του ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Helllas Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Συνοδεία των δικηγόρων του ο κ. Φρουζής -σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία – βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να παραστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που καλείται να αποφανθεί αν θα επικυρώσει ή όχι την εισαγγελική διάταξη με την οποία του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, ο κ. Φρουζής θα ζητήσει από το δικαστικό συμβούλιο να επικυρώσει την εισαγγελική διάταξη που του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, στέλνοντας έτσι το «μήνυμα» ότι ότι δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν προτίθεται να βρεθεί εκτός της Ελλάδας και ότι σε κάθε περίπτωση βρίσκεται στη διάθεση των δικαστικών αρχών.
Αρνείται την κατηγορία της δωροδοκίας δια των συνηγόρων του ο Κων. Φρουζής ο οποίος θέτει τον ευτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την άσκηση της δίωξης ο φάκελος για την υπόθεση Novartis βρίσκεται στα χέρια δυο ανακριτριών Διαφθοράς.