Η απόλυτη φρίκη. Έκπληκτος έμεινε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, που βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφο του.
Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα και πλέον είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αργολίδα και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν σοκ.
Πριν από 15 περίπου μέρες το παιδί πήγε μαζί με τον πατέρα του στο σπίτι του (σε πόλη της Πελοποννήσου), προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς φυσικά να μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Όπως λοιπόν προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούν.
Από νωρίς χθες το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ διήρκησε η κατάθεση και εξέταση των δραστών από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου.
Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικους όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.
Πηγή:koolnews.gr