Στην επένδυση του Ελληνικού και τις αντιδράσεις του Χρήστου Σπίρτζη αναφέρθηκε η Εύη Καρακώστα, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι το πρώην αεροδρόμιο δόθηκε φθηνά.
«Δεν κλαίει κανείς. Οποιος ασχολείται με την πολιτική ξέρει να βάζει τα πράγματα σε μία ζυγαριά και να λέει, τι θα ήθελα και τι μπορώ να κάνω. Οι αγώνες που κάναμε ήταν για να μην υπάρξει υπογραφή», είπε η κ. Καρακώστα στο Mega.
«Είναι σαφές ότι το δώσαμε φτηνά το Ελληνικό, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά δεν το δώσαμε εμείς, το έδωσαν οι προηγούμενοι», συμπλήρωσε.
«Η χώρα είναι σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να πούμε στους δανειστές »πάρτε τα 900 εκατ., θα κάνουμε το Ελληνικό όπως θέλουμε με τη μελέτη του Πολυτεχνείου», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει τα περισσότερα.
«Θα πληρώνουμε ρήτρες για άρση προηγούμενων συμφωνιών, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δυνατόν περισσότερο ή θα πάμε στην άκρη και θα τους αφήσουμε να κυβερνήσουν ξανά; Αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε», συμπλήρωσε.