Ο Αχιλλέας Μπέος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή του Ant1 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφού άκουσε «συγχαρητήρια» για την εκλογή του από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ξέσπασε γι’ άλλη μια φορά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
«Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε… Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και… Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε που…ες κύριε Χατζηνικολάου;» αναρωτήθηκε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη.
Ο νέος δήμαρχος Βόλου δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε:«Θα τρελαθώ δηλαδή! Συγγνώμη αλλά… Τι να κάνουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος λαϊκός. Απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Αυτός είμαι. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Αυτή τη θέση για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος, και ο κόσμος θα την πάρει».