2 Shares

Η Ελεν Ντε Τζενέρις θεωρείται εδώ και καιρό μια από τις πιο αγαπητές διασημότητες στον κόσμο, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τη φιλική και αστεία δημόσια συμπεριφορά της.

Όμως, το 2020, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν καθώς άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα πολλά παράπονα για την αγενή συμπεριφορά της. Η Ολλανδή YouTuber ομορφιάς Nikkie de Jager, επίσης γνωστή ως NikkieTutorials, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μίλησαν αρνητικά για την Ελεν Ντε Τζενέρις δημοσίως. Σε μια εκπομπή στην πατρίδα της, είπε ότι η παρουσιάστρια ήταν «κρύα και απόμακρη» όταν η de Jager βρέθηκε καλεσμένη στο «The Ellen DeGeneres Show».

Οι συνεργάτες της Ντε Τζενέρις στο «The Ellen DeGeneres Show» μίλησαν επίσης αυτό το μήνα, λέγοντας ότι δεν είχαν λάβει καμία επικοινωνία από την ίδια την παρουσιάστρια ή τους παραγωγούς σχετικά με τις αμοιβές ή τις ώρες εργασίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Όπως φαίνεται, το 2020 δεν είναι η χρονιά της. Για τι όμως την κατηγορούν καλεσμένοι, συνεργάτες, αλλά και απλοί άνθρωποι;

Η Nikkie de Jager εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεν Ντε Τζενέρις τον Ιανουάριο / Φωτογραφία: The Ellen DeGeneres Show
Όπως αναφέρθηκε, τον Φεβρουάριο, η NikkieTutorials ήταν μια από τους πρώτους που μίλησε για την «κακή» και «ανυπόφορη» συμπεριφορά της Ελεν Ντε Τζένερις. Η beauty vlogger επισκέφθηκε για πρώτη φορά την εκπομπή “The Ellen DeGeneres Show” τον Ιανουάριο, για να μιλήσει για την εμπειρία της ως διεμφυλική γυναίκα, μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για τη σεξουαλικότητά της, νωρίτερα εκείνο τον μήνα.

Σύμφωνα με την de Jager, η οποία μίλησε στο ολλανδικό talk show “De Wereld Draait Door”, η εμπειρία της αυτή δεν ήταν καθόλου ευχάριστη.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της εκπομπής και της Έλεν Ντε Τζενέρις, και το λέω υπέρ αυτής της εκπομπής», δήλωσε η de Jager στον οικοδεσπότη Matthijs van Nieuwkerk, σύμφωνα με μια μετάφραση του YouTuber Sebastian Williams. «Είναι ωραίο να λες “γεια” πριν από την εκπομπή. Αυτή δεν το έκανε». Όταν ο van Nieuwkerk ρώτησε τη de Jager αν η Ντε Τζενέρις ήταν «ψυχρή και απόμακρη», η YouTuber συμφώνησε.

Την Πέμπτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια άλλη συνέντευξη της de Jager στην οποία μίλησε για το πώς πέρασε στην εκπομπή, καθώς και για τη συναναστροφή της με την Ντε Τζενέρις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η De Jager είπε στο περιοδικό & C Magazine ότι η φιλική, φιλόξενη ατμόσφαιρα που βλέπουν οι θεατές δεν υπάρχει στην πραγματικότητα στο στούντιο.

«Ίσως είμαι αφελής, αλλά περίμενα να με καλωσορίσουν με κομφετί: Καλώς ήλθατε στο “The Ellen DeGeneres Show”!» είπε στη συνέντευξη της. «Αντίθετα, μου υποδέχτηκε ένας θυμωμένος ασκούμενος, ο οποίος φαινόταν υπερβολικά καταπονημένος. Περίμενα μια παράσταση της Disney, αλλά τελικά πήρα ένα “Teletubbies after dark”», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την de Jager, δεν έλαβε την ίδια VIP μεταχείριση με άλλους διάσημους επισκέπτες, παρά το γεγονός ότι τα βίντεό της, έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

«Κάθε καλεσμένος της Έλεν Ντε Τζενέρις είχε ιδιωτική τουαλέτα, αλλά εγώ όχι. Δεν μπορούσα καν να χρησιμοποιήσω την πλησιέστερη τουαλέτα, επειδή προοριζόταν για τους αδελφούς Jonas», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο Twitter: Η Ελεν Ντε Τζενέρις «ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στη ζωή»

Τον Απρίλιο, ο κωμικός Kevin T. Porter κάλεσε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν «αληθινές» και «άσχημες εμπειρίες» που είχαν με την Έλεν Ντε Τζενέρις, «έναν από τους πιο κακούς ανθρώπους εν ζωή». Μάλιστα, όπως είπε, για κάθε ιστορία, θα έδινε 2 ευρώ σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Αμέσως, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης γέμισε με περισσότερες από 2.000 απαντήσεις ανθρώπων που περιγράφουν δυσάρεστες ή απογοητευτικές εμπειρίες με τη διάσημη παρουσιάστρια. Παρόλο που η ακρίβεια των ιστοριών είναι αδύνατο να επαληθευτεί μόνο από tweets, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν χαμό στο Twitter.

Μια νεαρή κοπέλα κατηγόρησε τη Ντε Τζενέρις ότι χρησιμοποίησε το δώρο που της είχε φτιάξει ως σκηνικό, το οποίο έδωσε μετά αλλού, ενώ μία κοπέλα περιέγραψε ένα περιστατικό όπου έγινε έξαλλη με το μανικιούρ της, όταν της σέρβιρε.

«Εργαζόμουν στη RealFoodDaily και σέρβιρα μπραντς στην Έλεν και τη σύντροφό της Πόρσια. Εκείνη έγραψε επιστολή προς τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και διαμαρτυρήθηκε γιατί είχε ξεφλουδίσει λίγο το βερνίκι στα νύχια μου. Παραλίγο να με απολύσουν».