Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Αγωγή και μήνυση Άδωνι στον Πολάκη! «Να μην παρακαλά πάλι για την ασυλία του όμως…»

Αγωγή και μήνυση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media.
«Για αυτή την ανάρτηση έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει και μήνυση και αγωγή. Off shore ούτε έχω ούτε είχα ποτέ. Μία Limited εταιρία για ένα μικρό βιβλιοπωλείο στη Λεμεσό, είχα για ελάχιστο χρόνο κατά το 2006 στην Κύπρο. Να μήν παρακαλά πάλι για την ασυλία του όμως», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας προηγούμενη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

 Σε αυτή του την ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναδημοσίευσε ανάρτηση από το Documento με τίτλο «Offshore στην Κύπρο διέθετε ο Γεωργιάδης και “ξεχνούσε” να τη δηλώσει στο πόθεν έσχες – “Καρφί” ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά στη ΝΔ τους ενώνει η ακαταμάχητη αδυναμία σε αδήλωτες offshore» και σχολίαζε μεταξύ άλλων: «Σιγά μην δεν ειχε ο αντιπρόεδρος!!! ΝΔ το κόμμα των οφσορ ,κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα !!! Ουστ ανθρωπάκια της αρπαχτης και της λαμογιάς που θέλετε και να ξανα κυβερνήσετε … ΥΓ Προσεξτε ποτε κλείνει την οφσορ!!! Οταν πρωτοβγαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ στη φορα ,το Γενάρη του 16 ……».
Total
0
Shares
Related Posts