Την ενόχλησή του για την απόφαση του άλλοτε συνεργάτη και φίλου του, Sin Boy, να «κατεβάσει» από το YouTube το Mama των 45 εκατομμυρίων views, εξέφρασε ο Υποχθόνιος. 

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN, ο Ύπο κάνει λόγο για ασέβεια, τονίζοντας πως το τραγούδι, που έγινε τεράστια επιτυχία, «δεν είναι προσωπικά δικό του, υπάρχουν ακόμη 6-7 συντελεστές».

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Sin Boy είναι φίλος μου, αλλά δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε.

Δεν μου άρεσε η κίνησή του. Ενώ είναι 6-7 οι δημιουργοί του ”Mama” και έχει 45 εκατ. views, ξαφνικά ο τύπος το παίρνει προσωπικά, πως είναι δικό του το κομμάτι, και το κατεβάζει από το ΥouΤube.

«Κάπου σαν να μην μας σεβάστηκε. Εμένα αυτό με χάλασε. Όλα τα άλλα που έκανε δικαίωμά του, καλά έκανε, δεν με ενδιαφέρει».

Θυμίζουμε, πριν από λίγους μήνες, σε άλλη συνέντευξή του, στην εκπομπή Πρωινό, ο Υποχθόνιος είχε πει: «Να έχεις μια γραμμή σταθερή για κάποιον, ναι. Αλλά να τα έχεις μπερδέψει όλα είναι θέμα. 

Δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση του Sin Boy. Δεν σημαίνει ότι πολεμάς το σύστημα. Μια πιστεύεις στην εκκλησία, την άλλη στον Αλέξη Τσίπρα και την άλλη στους Illuminati. Δεν ξέρω πού αποσκοπεί. Δόξα τω Θεώ τα έχει 400. 

Τον πήρα τρεις φορές τηλέφωνο και δεν το σήκωσε, οπότε δεν επιμένω. Δεν ξέρω πού είναι δεν έχω ιδέα. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά, γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Περίμενα την επιτυχία του Mama. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι έλεγε».