«Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του σχολίασε πως ερμηνευτικά δεν ήταν ούτε παιχνιδιάρα ούτε σέξι, όπως «σήκωνε» το κομμάτι. Δηλαδή; Σαν να της έλεγε ότι δεν έδειξε β…ί και κ…ο»!
Ξέσπασε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το προσωπικό του blog για την πρωτοφανή πράξη της Νωαίνα, που έδειξε τα οπίσθιά της στον αέρα του X Factor.
Ο Νίκος Μουρατίδης γράφει στο nikosonline.gr τα εξής:
Κάποτε, όσο πιο προκλητικοί ήταν οι καλλιτέχνες, τόσο το καλύτερο για τους fans. Τώρα, αν κάποιος καλλιτέχνης κάνει κάτι τόσο δα προκλητικό, πλακώνουν όλες του κατηχητικού, οι σεμνότυφες, οι μικροαστές, οι κομπλεξικοί και οι συντηρητικοί και αρχίζουν το κήρυγμα περί ηθικής και political correct!
Άσε με κάτω κουκλίτσα μου. Δεν θέλουμε καλλιτέχνες δημόσιους υπαλλήλους. Φτάνει. Πήξαμε στον δημόσιο υπάλληλο σ’ αυτήν την χώρα. Θέλουμε τρέλα, θέλουμε πρόκληση, θέλουμε ανατροπές και εκπλήξεις… Γι’ αυτό και γουστάρουμε Λάκη Γαβαλά.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στην πρώτη εμφάνιση της η Νωαίνα τραγούδησε το «Bad things» και ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του σχολίασε πως ερμηνευτικά δεν ήταν ούτε παιχνιδιάρα ούτε σέξι, όπως «σήκωνε» το κομμάτι. Δηλαδή; Σαν να της έλεγε ότι δεν έδειξε β…ί και κ…ο. Χα!
Η Νωαίνα διαμαρτυρήθηκε… και στη συνέχεια έγινε πιο παιχνιδιάρα προκαλώντας τον Σάκη Ρουβά…. Κάτι που πέρασε σαν χαριτωμενιά χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση. Στα παρασκήνια όμως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από αυτό, με την Νωαίνα να κατεβάζει το παντελόνι της, θέλοντας να δείξει τα οπίσθια της στην κάμερα. Σοκ στους ηθικούς και σοβαροφανείς παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους (σιγά βρε Θεοφάνους μην σου ταράξει τα Χριστιανικά ήθη), αλλά και η απάντηση της Νωαίνας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή»:
«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τι ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ… σου’, και όταν τους απαντάς με κ…ο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο….»
Χαχαχαχαχαχα… Την γουστάρω την τύπισσα, γιατί και φωνή έχει και τσαμπουκά…