Αφού δεν μπόρεσε να καταργήσει το Μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει αστείες υποσχέσεις που αγγίζουν τα όρια της γελειότητος, με την ελπίδα να αναστήσει το κόμμα του που πνέει τα λοίσθια.

Η επόμενη ομάδα που προσπάθησε να δελεάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μαθητές που έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο κ. Τσίπρας έταξε στους νέους πως τη μεθεπόμενη χρονιά που θα είναι πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, όλα τα παιδιά που κακώς σύμφωνα με τον ίδιο κόπηκαν φέτος, θα περάσουν του χρόνου στα πανεπιστήμια που επιθυμούν:

«Όχι αυτή τη χρονιά προφανώς αλλά τη μεθεπόμενη χρονιά είμαι πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, όλα τα παιδιά τα οποία σήμερα κόβονται, αδίκως κατά την άποψή μου ενώ θα μπορούσαν να έχουν περάσει, θα έχουν τη δυνατότητα αν το επιθυμούν να καταθέσουν μηχανογραφικά με τους βαθμούς που έχουν καταγράψει από τη φετινή τους συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και καθ’ υπέρβαση να ενταχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.»

Κάπου στην πορεία και προφανώς κατόπιν εισηγήσεων πως αυτό που υποσχέθηκε είναι αρκούντως προβληματικό, δήλωσε δημοσίως πως η εξαγγελία του θα γίνει σε βάθος ενός έτους:

«Τα παιδιά που κόπηκαν φέτος θα έχουν του χρόνου αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, τη δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικά με τους βαθμούς τους φετινούς, για να περάσουν στις σχολές που αξίζουν να περάσουν. Βεβαίως, αν το επιθυμούν, γιατί καταλαβαίνω ότι μέσα σε ένα χρόνο πολλά μπορούν να έχουν συμβεί στη ζωή του καθενός.»

Δείτε το video:

Πηγή:omadaalithias.gr