Ανείπωτη τραγωδία στη Μακρινίτσα, με τον δράστη να σκοτώνει με απανωτές μαχαιριές μια 25χρονη γυναίκα και τον 30χρονο αδερφό της. Συνελήφθη ο δράστης ύστερα από καταδίωξη.

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους, αυτό που έπραξε ο δολοφόνος δύο αδερφών στη Μακρινίτσα Βόλου, που κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το βράδυ της Δευτέρας (5/4) γύρω στις 20:00, ο πρώην – όπως φαίνεται- σύζυγος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι όπου βρισκόταν με τον αδερφό της και τους σκότωσε με απανωτές μαχαιριές.

Η 25χρονη άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο 30χρονος άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα αμφότεροι να υποκύψουν στα τραύματά τους.

Ο δολοφόνος, κατάφερε αρχικά να διαφύγει και η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει. Ύστερα από καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του και συνελήφθη.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε ζητήσει δικαστική συνδρομή γιατί ο δολοφόνος την ενοχλούσε.