Φωτογραφία Αρχείου
2 Shares

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης, μέσα από την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση για τον ξαφνικό χαμό των δύο παιδιών της μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου, Φώφης Παπανδρικοπούλου.

Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έγραψε στην ανάρτησή του ότι σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ελλάδα τα δύο παιδιά της γνωστής make up artist.

Η Carole Croella, κόρη της Φώφης Παπανδρικοπούλου, γνωστής μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου έχασε την ζωή της σε τροχαίο μαζί με τον αδελφό της πριν απο λίγα 24ωρα. Η Carole Croella εργάστηκε κατά τη διάρκεια μίας μακράς διαδρομής, σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν τη βελτίωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και στην υποστήριξη των δημιουργών για τα πνευματικά τους δικαιώματα.

To TLIFE επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη, ο οποίος όπως είπε, έμαθε το δυσάρεστο γεγονός, σήμερα το πρωί. Μάλιστα πριν λίγο καιρό, εκείνος είχε συναντήσει την κόρη της γνωστής μακιγιέζ, όταν εκείνη είχε έρθει από το εξωτερικό, ως εκπρόσωπος των Ευρωπαικών προγραμμάτων και μετά ξεναγήθηκε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, Κώστα Φέρρη, στο διάσημο στέκι των κινηματογραφιστών, το οποίο, βρίσκεται στην πλατεία Κάνιγγος.

Στην κεντρική φωτογραφία η αδικοχαμένη κόρη της γνωστής μακιγιέζ, Carole Croella.