Το παρόν κείμενο και βίντεο το δανειζόμαστε από το κανάλι στο youtube του Βασίλη Σαρημπαλίδη ο οποίος είχε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Σπύρο Πανόπουλο, τον κατασκευαστή του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου κατασκευασμένο 100% στην Ελλάδα.

“Το συγκεκριμένο video είναι το 1 από τα 3 που θα ανέβουν στο κανάλι «Βασίλης Σαρημπαλίδης» και αφορά στις αποκαλύψεις των οχημάτων του Σπύρου Πανόπουλου και της Spyros Panopoulos Automotive. Ο Σπύρος Πανόπουλος έχει ανακοινώσει πως την 1η Νοεμβρίου 2021 θα προχωρήσει στην αποκάλυψη του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου με την ονομασία CHAOS.

Μαζί με την αποκάλυψη του CHAOS θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις που αφορούν σε ηλεκτρικό όχημα πόλης, υδρογονοκίνητο σπορ μοντέλο κ.ά. Τον συναντώ στο γραφείο του λίγο πριν δώσει στη δημοσιότητα το υλικό των οχημάτων που ετοιμάζει. Όπως θα τον δείτε, μιλά εκτός από το CHAOS, για το νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει καιήδη έχει μπει μέσα, για την τιμή του CHAOS, για τη συνεργασία με την εκπομπή TOP GEAR, το Nurburgring, το ρεκόρ ταχύτητας που σχεδιάζει με την υποστήριξη της Red Bull, αλλά και για το ρεκόρ που θέλει να πετύχει στο 0-402.

Επίσης μας λέει ποιον θα κάνει για πρώτη φορά βόλτα με το CHAOS. Μία συνέντευξη που δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά και θα κάνει το γύρο του κόσμου… Θα ακολουθήσει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου το 2ο όπου συζητάμε για το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. Την Κυριακή θα ανέβει το 3ο video που συζητάμε για το όχημα υδρογόνου.”

Δείτε την συνέντευξη

Πηγή: Βασίλης Σαρημπαλίδης