Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας εδώ και αρκετό καιρό μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως περιστατικά και ιστορίες για τη γυναίκα από την Πάτρα. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο γιος της 86χρονης γυναίκας που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο Πέτρος Κουσουλός στην εφημερίδα «Μπαμ» την ημέρα του θανάτου της ηλικιωμένης η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν σε κομμωτήριο και έβαφε το μαλλί της.

Όταν η 33χρονη ειδοποιήθηκε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, επέστρεψε σπίτι «έκλεισε τα μάτια» στη γυναίκα και γύρισε στο κομμωτήριο για να συνεχίσει την περιποίησή της.

«Η Ρούλα πρόσεχε τη μητέρα μου αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν έγκυος, στο παιδάκι, την Ίριδα, μου είχε πει δυο μήνες πριν γεννήσει ‘δεν θα μπορέσω’ γιατί θα μεγάλωνε η κοιλιά της όπως καταλαβαίνετε και είχαμε βρει μια άλλη προσωρινά, μέχρι να γεννήσει…» είπε αρχικά.

«Τα πήγαινε καλά με τη μητέρα μου…» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της» επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ.