Πιθανότατα είδατε και εσείς σήμερα στην αρχική σας σελίδα, διάφορες αναρτήσεις με κείμενα «νομικού» περιεχομένου δήθεν του Facebook που θέλει να καθησυχάσει τους χρήστες αναφέροντας πως δεν θα κάνει δημόσιες όλες τις φωτογραφίες και τις ενημερώσεις των χρηστών.
To κείμενο που κυκλοφορεί από το πρωί είναι αυτό:
Η δήλωση… αντίστασης προς το Facebook
Ό, τι έχετε δημοσιεύσει ποτέ γίνεται δημόσια από αύριο. Ακόμη και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονται. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλές από θλιβερό. Κανάλι 13 News μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook.
Δεν δίνω στο Facebook ή οποιαδήποτε οντοτήτων που συνδέονται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή τις θέσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω προειδοποίηση στο Facebook είναι αυστηρά απαγορευμένο να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρείται από το νόμο (UCC 1-308- 1 1 308-103 και το Καταστατικό της Ρώμης). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλα τα μέλη πρέπει να τοποθετήσετε ένα σημείωμα σαν αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Εάν δεν δημοσιεύσετε δήλωση τουλάχιστον μία φορά θα είναι στρατηγικά επιτρέποντας τη χρήση των φωτογραφιών σας, καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στις ενημερώσεις κατάστασης προφίλ. ΜΗΝ μετοχή. Αντιγραφή και επικόλληση για να είναι στην ασφαλή πλευρά.

Για αρχή ηρεμήστε. Tίποτα δεν θα συμβεί με τα προσωπικά σας δεδομένα.
Tο Facebook είναι πολύ καλά οργανωμένο και μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του, απ’ το να κάνετε απλά ένα copy paste στο προφίλ σας ένα κείμενο που επικαλείται μια συνθήκη που αφορά γενοκτονίες και εγκλήματα πολέμου.
Επιπλέον, στις σχετικές ρυθμίσεις του μέσου κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν τα σχετικά εργαλεία για να έχετε κρυφά ή μόνο για τους φίλους σας τις προσωπικές σας αναρτήσεις.
*Πρωτού κοινοποιείτε ειδήσεις πρέπει να είστε 100% σίγουροι πως ισχύει. Κατάλληλη ιστοσελίδα για να επιβεβαιώνεται ειδήσεις είναι http://ellinikahoaxes.gr/