«Καλό ταξίδι στη Μαίρη. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρής Μ. Κυριακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΑΝΤ1

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου της μέλους, της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα. Η τραγική είδηση του θανάτου της, σήμερα το πρωί, συγκλόνισε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA Θοδωρής Μ. Κυριακού δήλωσε: «Καλό ταξίδι στη Μαίρη. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους».

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης:

«Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν, δυστυχώς, το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στη Μεσογείων. Πέρασαν πολλοί συνάδελφοι και είδαν μία γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», είπε μεταξύ άλλων και έντονα συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.