«Η αλήθεια είναι ότι ως Θέμης δεν ένιωσα ότι άλλαξα. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις με τη Σοφία και αποφάσισα να μιλήσω. Το ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους πέρα από τον Δημήτρη με έκανε να νιώσω ότι μου το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει. Ήταν σαν άμυνα. με έκανε να στενοχωρηθώ και να κλάψω γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κλάψω στα ψέματα ποτέ. Στο θέμα με τον στρατό, εννοείται ότι εκεί καθόμαστε και δεν κάνουμε κάτι κουραστικό. Εγώ δεν κοιμόμουν τα μεσημέρια και κοιμόμουν μόνο επτά ώρες το βράδυ. Το ότι έπρεπε αυτό να μειωθεί και να γίνει τρεις ώρες, με πίεσε πολύ» ανέφερε ο νεαρός παίκτης σχετικά με την κόντρα του με τη Σοφία και εξήγησε την αλλαγή της συμπεριφοράς του μέσα στο παιχνίδι. 

Όσο αφορά για την Άννα Μαρία:

«Οι σχέσεις μας με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε και τις δικές της ερωτήσεις. Ήταν κάπως περίεργες, αλλά το έβλεπα σα να μιλάς σε ένα 5χρονο. Μετά έγινε όλο αυτό που δεν είπε η ντροπή των γκέι, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε μένα, το ένιωσα πως το είπε πιο στοργικά. Για αυτό δεν είχα αντιδράσει.

Όταν μου το είπε η Ραμόνα αντέδρασα, γιατί είχαν γίνει ήδη και κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους και με έκαναν να σκεφτώ πως η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση για το γεγονός πως είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Μου φάνηκε πολύ χαζό και μαλώσαμε έντονα. Ένιωσα πως προσπαθεί να με μειώσει και να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα εναντίον μου. Ό,τι είχα χτίσει να το καταστρέψει. Ήταν πολύ πιο βαθύ.

Πιστεύω πως η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό του. Πριν μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά. Όλο αυτό είναι too much. Έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Οπότε πιστεύω πως είναι κάτι ψεύτικο, κάτι στρατηγικό. Ξέρω πως και άλλα άτομα το έχουν πει αυτό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το πώς το βλέπει ο τηλεθεατής και πως εμείς μέσα στο Big Brother. Κάποιες φορές η Άννα Μαρία είναι πιο ήρεμη. Εγώ έχω δει διαφορές σαν Θέμης. Θέλω να κερδίσει ο Ζακ» είπε ο Θέμης Κανέλλος.