Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα! Χαρακτηριστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που του τέθηκαν από την δημοσιογράφο.

Αν δεν είχε αναπτυχθεί το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, θα ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα στην ομάδα;

Αυτό το ειδύλλιο, το οποίο διαφημίζεται συνεχώς, εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Την είχα πιάσει τη Μυριέλλα και της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει. Όμως, δεν μπήκα στο παιχνίδι για να το παίξω μπαμπάς ή μέντορας της. Είχε μελετήσει πολύ το «Survivor» και θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι ένα παιχνίδι ανατρεπτικό. Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, γι’ αυτό και δεν πιστεύω στις στρατηγικές. Μέρα με τη μέρα άλλαζαν πολλά.

Με τον Βαλάντη θα θέλατε να τα πείτε εκτός παιχνιδιού;

Θα τον ρωτούσα γιατί τα έκανε όλα αυτά. Ήμουν πολύ κοντά του, γιατί φάνηκε ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Βοηθούσε περισσότερο από όλους στις δουλειές της καλύβας, αλλά ήθελε συνέχεια να του τονίζεις το «εγώ». Ο Πηλίδης κι εγώ τον είχαμε από κοντά και τον προστατεύαμε, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγε από μόνος του. Τον έπιασα και του είπα «Γιατί, ρε Βαλάντη;». Όταν έφερε τρεις νίκες, έβαλα όλη την ομάδα να φωνάξει το όνομά του, αν και δεν το ήθελαν. Πες ένα συγγνώμη, όλοι κάνουμε λάθη. Ριάλιτι είναι, θέλει και λίγη υπομονή! Έχεις και καλό χαρακτήρα, δείξε τον. Αυτό που είπε για την Ευρυδίκη ήταν άστοχο. Δεν λέγονται αυτά σε ένα κορίτσι που πήγε στο θάνατο και γύρισε.

Βγήκατε κερδισμένος από την εμπειρία;

Εννοείται. Δεν πίστευα την τόση αγάπη του κόσμου! Το αγάπησα το «Survivor» και με αγάπησε. Και κέρδισα σε διασημότητα και οικονομικά. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν άλλο Θανάση, χαμηλών τόνων, όχι τον κωμικό ηθοποιό.

Πηγή:7ΜέρεςTV