0 Shares

Ο Καναδός ερευνητής ολοκληρώνοντας την έρευνα του στο βουνό, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη στρατιωτική αποθήκη όπου οι αδίστακτοι δολοφόνοι μετέτρεψαν σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.
Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» η μεταλλική πόρτα του συγκεκριμένου κτιρίου, διαθέτει έναν καλό μηχανισμό κλειδώματος , που έχει ακόμη αναλλοίωτα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι νεότερα και διαφέρουν από τα παλιά σκουριασμένα που επίσης διακρίνονται.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που σύμφωνα με τον ερευνητή ενισχύει το συμπέρασμα του, είναι πως τα μέλη της Ομάδας 1 όπως την αποκαλεί. Έψαχναν απεγνωσμένα ένα σετ από κλειδιά τη μοιραία νύχτα του φόνου. Ο ίδιος εντόπισε ένα, ανάμεσα σε εκατόν είκοσι πέντε τηλεφωνήματα μεταξύ του εγκεφάλου και των συνεργών του, στο οποίο ακούγεται να τους λέει:
«Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…». Είχαν βρεθεί μέσα στο επίμαχο μαύρο BMW, κάτω από το κάθισμα.
Ο Καναδός μαζί με άλλα στοιχεία που δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύει πως συνέδεσε πλέον το παζλ που καταδεικνύει όλο το πρώτο μέρος του στυγερού εγκλήματος και που κανείς μέχρι σήμερα δεν ερεύνησε. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία.

Μαρτυρία μέσα από τη φυλακή

Η μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» μέσα από τις φυλακές σοκάρει. Συγκρατούμενος του εγκέφαλου που επικοινώνησε με την εκπομπή περιέγραψε τα όσα τον άκουσε να λέει σε ανύποπτο χρόνο. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο στη ζωή του. Ανέφερε πως άκουσε τον εγκέφαλο να λέει κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους συγκρατούμενους που διέπραξαν φόνο, πως ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσεις ένα πτώμα είναι να το θάψεις σε τσιμέντο!
«Ρε μεγάλε τον έφαγες τον άλλον! Ένα τσιμέντο και δεν θα σε ‘βρισκε κανένας!», πρότεινε σαν την καλύτερη λύση σε ανάλογες περιπτώσεις σύμφωνα με τον μάρτυρα.
Είπε ακόμα πως μιλώντας ο εγκέφαλος σε άλλους τροφίμους δεν ξέφευγε από το αρχικό του σενάριο πως ο Μάριος βρίσκεται στο εξωτερικό και πως στόχος του, ήταν η περιουσία της μητέρας του.
«Μιλάμε για κτήνος με ανθρώπινη φάτσα»
«Τον ρωτούσα αφού πιστεύει κάτι τέτοιο γιατί δεν ψάχνει μέσω πρεσβειών ή με την βοήθεια της αστυνομίας. Και κείνος μου απαντούσε πως δεν θα ‘βρισκε άκρη… Όταν τον στρίμωξα κάποια στιγμή, μου είπε πως το δικό του θέμα ήταν πολιτικό και πως τον πούλησε ο πρώην συνήγορος του. Είχε για όλα μια δικαιολογία που σε έφερνε στα όρια να σκεφτείς με τι άτομο συζητάω εγώ τώρα. Μιλάμε για κτήνος με ανθρώπινη φάτσα », τόνισε.
Όταν ο μάρτυρας τον πίεσε σε ανύποπτο χρόνο να του πει για το αίμα που βρήκε το «Τούνελ» στο αμάξι του Μάριου, εκείνος άρχιζε να βρίζει με τα χειρότερα λόγια την Αγγελική Νικολούλη , απέδιδε τα σημαντικά ευρήματα σε… παραμύθια της δημοσιογράφου και τη συκοφαντούσε πως …είχε πάρει χρήματα από την μητέρα του θύματος.
Ο μάρτυρας άκουσε τυχαία τον εγκέφαλο που δεν τον είχε αντιληφθεί, να μιλάει σε ένα καρτοκινητό και να λέει σε κάποιον: «Πρέπει τον σκύλο να τον φάμε, ρε μεγάλε μας έχει καταστρέψει, πρέπει τον σκύλο να τον φάμε… Να ξεμπλέξουμε με αυτήν την υπόθεση».

Πηγή: anikolouli.gr