Η αποχώρηση Κοψιδά ανέβασε το θερμότερο στους Κόκκινους του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να έχει θερμό τετ-α-τετ με την Καρολίνα.

Στην ομάδα των Κόκκινων του Survivor φαίνεται πως πολλοί δεν λένε να χωνέψουν την αποχώρηση του Κοψιδά και την παραμονή του Τριαντάφυλλου και της Μαριάνθης.

Κάτι που φαίνεται απομονώνει ακόμα περισσότερο τον γνωστό τραγουδιστή από τους συμπαίκτες του, όπως μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο που είναι να προβληθεί την Κυριακή το βράδυ.

Αυτό λοιπόν ξεκινάει με την Καρολίνα να ακούγεται να λέει: «Έφυγε ο θετικός πόλος της ομάδας, έμεινε ο αρνητικός πόλος», εννοώντας φυσικά τον Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, ενώ αμέσως μετά φαίνεται το πλάνο που οι δυο τους έχουν θερμό τετ-α-τετ.

Σε αυτό, η Καρολίνα του λέει: «Είμαστε σε απόσταση, δεν είμαι στο πεδίο σου. Την έχεις αρνητική ενέργεια, κάτι κάνεις για αυτό», κάτι που ο Τριαντάφυλλος σχολιάζει αργότερα στην κάμερα…

«Πως θες την καλή ενέργεια, όταν εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια ρε φίλε. Είχαν στρατηγική ήθελαν να βάλουν τον ηγέτη τους ανάμεσα σε εμένα και την Μαριάνθη. Ήθελαν να εξοντώσουν και τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη και τελικά έγινε αυτό που δεν περίμεναν».

Δείτε το trailer του αυριανού επεισοδίου