Ο Αλέξης Παππάς έμεινε πλέον μόνος και έρημος, αλλά ήσυχος, αφού κανείς από τους συμπαίκτες του δεν ασχολείται μαζί του.

Από την άλλη Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα και Πάνος Καλλίδης είναι και οι τρεις τους πειραγμένοι με τη συμπεριφορά του Τζέιμς, με τους Γιώργο, Χριστίνα και Ελευθερία Ελευθερίου να είναι σίγουρο πως δεν θα στηρίξουν, σε μία σύγκρουση, τον Τζέιμς.

Και κάπου εδώ τα πράγματα γίνονται πολύ, πολύ δύσκολα για τον πρώην πρίγκιπα. Αν χάσουν την επόμενη ασυλία και ο Τζέιμς δεν καταφέρει να πάρει την ατομική, τότε βαδίζει προς τον τάκο.

Και αν μάλιστα χάσουν και τη δεύτερη τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα και για τον έτερο φίλο του Νίκο Μπάρτζη, με τους δύο τους να έρχονται αντιμέτωποι.

Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι όσο και φίλος να είσαι με κάποιον μέσα στο Survivor, αν βρεθεί μαζί του υποψήφιος δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν οι τριγμοί στη σχέση τους. Ο Νίκος μάλιστα είχε δηλώσει εξαρχής πως στόχος του είναι τα λεφτά.

Πάμε στο spoiler

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που θα νικήσει είναι η “Κόκκινη”. Σε περίπτωση που η ψηφοφορία γίνει με όρους παρέας θα δούμε ως υποψήφιους τον Νίκο και Τζειμσ.