Την προηγούμενη εβδομάδα οι «μπλε» έκαναν το 2/2 στους αγώνες ασυλίας στέλνοντας του αντιπάλους τους να βγάλουν τρεις παίκτες για υποψήφιους προς αποχώρηση. Τελικά, εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή και έτσι αποχώρησε από το Survivor.

Αυτή η εβδομάδα είναι εντελώς διαφορετική για πολλούς λόγους. Αρχικά χθες (3/4), οι «κόκκινοι» κατάφεραν να «σπάσουν» το σερί των Μαχητών και κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας τα έχει βάλει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη συμπεριφορά του, όπως και οι χρήστες των social media, και έτσι τον έβγαλαν στον… τάκο.

Παράλληλα για τη μπλε ομάδα, ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει τραυματίας, ενώ σήμερα θα δούμε και τον Τάκη Καραγκούνια να μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα του και να ξεσπάει σε κλάματα στο συμβούλιο του νησιού.

Πάμε στο σημερινό Spoiler

To σημερινό αγώνισμα θα το κερδίσουν οι κόκκινοι. Τρεις υποψήφιοι από τη Μπλε ομάδα τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτοί θα είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Βρισηίδα, Ευρυδίκη.