Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα στο Survivor και οι «κόκκινοι» θα τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν. Από την άλλη όμως οι μπλε έχοντας ήδη κερδίσει τον χθεσινό (17/4), θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2/2 ώστε να μην αποχωρήσει παίκτης από την ομάδα τους.

Τα νεύρα ανάμεσα στους «μπλε» είναι πολλά με «θύμα» τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ και όπως είδαμε και στο αποψινό trailer, θα υπάρξει έντονος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη και τον Άρη.

Τι θα συμβεί όμως σήμερα στο συμβούλιο του νησιού; Πώς θα ψηφίσουν οι «μπλε»; Οι περισσότεροι θα πίστευαν πως για άλλη μια βδομάδα ο Εμμανουήλ θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, όμως αυτό δεν θα συμβεί τουλάχιστον με αυτά που θα δούμε απόψε. Ο λόγος; Οι Μαχητές θα ψηφίσουν τη Σοφιάννα και έτσι έχοντας ήδη απέναντί της τον Κατσαούνη, όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια ψηφοφορία «φωτιά». Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Πάμε στο σημερινό Spoiler

Σύμφωνα με πληροφορίες την δεύτερη ασυλία θα την κερδίσουν οι Κόκκινοι ενώ δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (οι άλλοι δύο σύντομα)