Το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό βρήκε κερδισμένους και… χορτασμένους τους “μπλε” οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες με επιβράβευση φαγητό και έφαγαν ξανά πίτσα!

Το έπαθλο φαγητού και οι αντιδράσεις στην μπλε ομάδα έδειξαν πως πλέον ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης μπορεί να αγωνίζονται αλλά δεν ανήκουν πλέον σε αυτήν. Κάτι που παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι, όπως βλέπουμε στο trailer. Η απειθαρχία τους να φύγουν οι δυο τους εκτός ορίων του παιχνιδιού για πολλές ώρες έχει εξοργίσει τόσο την παραγωγή όσο και τους συμπαίκτες τους.

Από την άλλη, οι “κόκκινοι” θέλουν τις ασυλίες για να κρατηθεί ακέραιο το δυνατό και ενωμένο σύνολο που έχουν φτιάξει. Σήμερα οι δύο ομάδες θα τραβήξουν… κουπί στον πρώτο αγώνα ασυλίας και από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά.

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς και τα σχόλιά του για τις συμπαίκτριές του τον φέρνουν για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Όμως, ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, νικητές θα είναι οι “μπλε” αφού πολλά από τα μέλη τους θέλουν περισσότερο τις ασυλίες και θα παλέψουν με περισσότερο πάθος από ό,τι οι αντίπαλοί τους. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμη, αφού οι ανατροπές είναι πάντα στο παιχνίδι…