Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε στους Μαχητές η απόφαση να βγει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιάκης με μόλις μια ψήφο περισσότερη έναντι του Σπύρου Μαρτίκα, με την Πελαγία να εξομολογείται ότι ήταν αποτέλεσμα ενός σχεδίου που εκτελέστηκε με «χειρουργικές κινήσεις».

«Το σχέδιο είναι πασιφανές, η Σοφιάννα εκτέθηκε χθες όταν είπα στο συμβούλιο κάποια πράγματα για εκείνη και δεν βγήκε κανείς να την υπερασπιστεί» ακούγεται να σχολιάζει από την πλευρά του ο Ανδρέας με την Σοφιάννα να απαντά «δεν έχω ανάγκη να με υπερασπιστεί κανείς ,η συνειδητοποίηση ότι είσαι μόνος σου στο παιχνίδι».

Η ένταση αυτή φαίνεται ότι μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor με την Σοφιάννα να λέει ότι «πάνω εκεί γυρίζει ο Σπύρος και με λέει κλέφτρα» και την Κάτια Ταραμπάνκο να κάνει την οργισμένη παρέμβασή της: «Πριν μιλήσετε με τόσο ισχυρές λέξεις να είστε 1.000΅% σίγουροι γι’ αυτό που λέτε, θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας».

Όλο αυτή η κατάσταση, μάλιστα, φέρνει μια ακόμα ανατροπή με άγνωστες ακόμα συνέπειες καθώς η Ασημίνα φαίνεται να αποχωρεί από το συμβούλιο του νησιού.

Πάμε στο σημερινό Spoiler

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας θα το κερδίσουν οι “ΔΙΑΣΗΜΟΙ” ενώ ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης