Μια μεγαλοπρεπή άρνηση εισέπραξε πριν από λίγες ημέρες η παραγωγή του «Survivor» από τον…
Γιάννη Αποστολάκη!
Το όνομα του σεφ, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όταν στην ορκωμοσία του πατέρα του στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας όπου διαδέχθηκε τον Πάνο Καμένο, εμφανίστηκε με αθλη­τικά παπούτσια.

Ωστόσο, η άρνηση Αποστο­λάκη για συμμετοχή στο ελληνοτουρκικό «Survivor» έγινε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα.
Η σκέψη της παραγωγής ήταν να υπάρχει «αντίπαλον δέος» στον Τούρκο «Master Chef» Χακάν Κανίκ, ο οποίος μετά το ριάλιτι μαγειρικής, τα δικαιώματα του οποίου έχει στην Τουρκία ο Ατζούν Ιλιτζαλί, θα συμμετάσχει φέτος στην ομάδα των Τούρκων στο «Survivor».
Ο Γιάννης Αποστολάκης, ως γνωστόν, ήταν ο δεύτερος φιναλίστ του πρώτου «Master Chef», με νικητή τον Άκη Πετρετζίκη.
Ο τηλεσέφ χωρίς δεύτερη σκέψη απέρριψε την πρόταση της παρα­γωγής του «Survivor», αφενός γιατί δεν ήθελε να υπάρχουν οποιαδήποτε σχόλια όταν του έγινε η πρόταση, ο πατέρας του ήταν Αρχηγός των Ενό­πλων Δυνάμεων, αφετέρου γιατί εκτός από τη συμμετοχή του στο «DOT» του ΣΚΑΙ, συμμετέχει και στο φετινό «Master Chef», που ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star.
Δεν ήταν όμως ο μόνος λόγος που τον προσέγγισαν από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Ο νεαρός σεφ γυμνάζεται, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάστα­ση και αυτό διαπιστώθηκε και στην τηλεοπτική του παρουσία τους προηγούμενους μήνες στους «θαλασσόλυκους». Αυτό λοιπόν ήταν ένα ακόμη πλεο­νέκτημα.
Σύμφωνα με το περιοδικό “Λοιπόν”, η παραγωγή έχει προσεγγίσει άλλους επώνυμους, οι οποίοι όμως δεν θα μπουν στην πρώτη φάση του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» αλλά μετά τις πρώτες αποχωρήσεις και ανάλογα βέβαια με την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης.