Στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης, εκτός από την αγωνία υπήρξε και μεγάλη συγκίνηση.
Υποφήφιες ήταν η Ροδάνθη Καπαρού και Ντάρια Τουρόβνικ, οι οποίες σώθηκαν από το κοινό και εκτός παιχνιδιού βρίσκεται η Μαρίνα Πήχου.
Η Μαρίνα Πήχου, δεν ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως είχε πει νωρίτερα, όμως αποδέχτηκε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού και έκανε μία αποκάλυψη
«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω το σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά.
Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ότι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για τον Θάνο Γκιτέρσο, πρωταθλητή του kickboxing, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 32 ετών, ενώ έκανε διακοπές στην Ικαρία.
Ο άτυχος αθλητής πνίγηκε, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.
Πηγή: mediamagazine.gr