Την δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο σχολίασε, το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστρια εδώ και ένα χρόνο και οι δυο τους είχαν καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της ήταν άγνωστος, παιδιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. “Είναι ένας άνθρωπος που είναι πρόσωπο των media, head of digital στο Πρώτο Θέμα και έχει μια εταιρία δική του που σαν άμεσος συνεργάτης της Google στήνει ιστοσελίδες. Ένα από τα σάιτ που έχει στήσει είναι και της Φαίης Σκορδά και ενδεχομένως τότε, αρκετά χρόνια πριν, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γιώργο είχε γίνει μια πρώτη γνωριμία σε φιλικό επίπεδο. Ο άνθρωπος αυτός συνέχισε να διαχειρίζεται το σάιτ οπότε ήταν κοντά στη Φαίη Σκορδά” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

“Σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και αυτή η φιλία σε έρωτα είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι δύο” συμπλήρωσε. “Με την Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο, την ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, είναι καλά. Είναι έτοιμη να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το νέο κεφάλαιο και δεν ήθελε άλλο να παίζει κρυφτούλι”.

Τα σχόλια του Happy Day για τη νέα σχέση της Φαίης Σκορδά

Uploaded by Zappit show on 2020-02-12.