Η κόντρα της οικογένειας Βασάλου με τη Βασιλική Αγιαννοπούλου καλά κρατεί. Τελευταία αφορμή στάθηκε η …αδύναμη πίσω μοίρα της Βασιλικής, την οποία ο Γιάννης Βασάλος δεν μπορούσε με τίποτα να φτιάξει. Η Βασιλική άλλαξε προπονητή και οι γλουτοί άγγιξαν την τελειότητα! Όλο αυτό η αθλήτρια του body building το μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook πυροδοτώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον πατέρα του.
«Δεν ήθελα για κανέναν λόγο ο πρώην σύντροφός μου να νομίζει ότι μέσω του μπαμπά του προσπαθώ να κρατήσω οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Εγώ ήθελα να λήξει όμορφα η συνεργασία μας. Προσπαθούσα να σεβαστώ μια κουβέντα που είχε πει, ότι ο Κωνσταντίνος είναι παιδί του, το αίμα νερό δε γίνεται και ότι πρέπει να το υπερασπιστεί. Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να υπερασπιστεί. Ο Κωνσταντίνος είναι σχεδόν 30 χρονών άντρας και δεν είχα εγώ σχέση με τον Γιάννη Βασάλο αλλά με τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Βασιλική Αγιαννοπούλου στην εκπομπή Όλα Καλά.
Ο Γιάννης Βασάλος απάντησε πετώντας βέλη στην αθλήτρια: «Αυτά είναι στη φαντασία της. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της πλέον και δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι. Εγώ κάποια στιγμή την προπόνησα, έτυχε να έχει σχέση με τον γιο μου, από εκεί και πέρα προχωράει μόνη της. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κοιτάξω εγώ την πλάτη της. Προφανώς εκείνη θέλει να ασχοληθεί γύρω από την οικογένειά μου. Δεν ασχολούμαι μαζί της».
Και βέβαια η Βασιλική ανταπάντησε σε πιο έντονο ύφος: «Είναι αστείος ο κύριος αυτός! Δεν με αγγίζει τίποτα από τον κύριο αυτόν! Ποιος ήθελε δημοσιότητα που γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο ο Κωνσταντίνος ήταν στο παιχνίδι, το ξέρει όλη η Ελλάδα».
https://youtu.be/8R0V7M4hkpA