Στον καναπέ του Dot κάθισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την απόφασή του να φύγει το 2007 από τη Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα. Ανέφερε πως ετοιμάζει μια σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ σε ερώτηση για το αν θα έκανε ένα remake των ΑΜΑΝ, απάντησε… ίσως.

«Ήρθα με το σκάφος μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κάποια πρόταση για δουλειά, ήρθα και δημιούργησα. Είχα έναν άνθρωπο εδώ, ο οποίος με έφερε σε επαφή με τον Σάκη Μπουλά και ξεκινήσαμε και κάναμε το “Bellas TV” στο Mega.

Έπαψε να υφίσταται η συνεργασία που είχα στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν είχα τι άλλο να κάνω εκεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν στη Θεσσαλονίκη έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πέντε πράγματα, στην Αθήνα έχεις να κάνεις 15. Οπότε, από το να κάθομαι και να σκαλίζω αυτά τα πέντε που είχα να κάνω στη Θεσσαλονίκη, είπα πήγαινε κάτω και στη χειρότερη περίπτωση πες ότι δεν τα κατάφερες. Και τι έγινε;», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.