Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη σήμερα με την Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Τι είναι αυτά που λέτε;»!

Η όμορφη παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή της στο Open, «Έλα Χαμογέλα» τοποθετήθηκε για όσα είπε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ για τον Χρήστο Φερεντίνο και την ίδια.

Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε, ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πει για τη χρονιά που βρισκόταν και εκείνη στο «Πρωινό»:

«Ήταν τότε με τον Φερεντίνο, μαγικό… Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Μου κάνει εντύπωση γιατί με την Κατερίνα ήμασταν και οι δύο εκεί. Από τα μίντια δεν θεωρήθηκε η επιτυχία της χρονιάς, βέβαια έκανε 25άρια, πάρα πολύ αξιοπρεπή, απλά επειδή απέναντι υπήρχε το πρωινό με τη Φαίη και το Γιώργο που έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα από μας θεωρήθηκε ότι δεν πήγε καλά. Όντως με τον Χρήστο δεν είχαμε χημεία, ήταν κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, δεν μπορούσε ο ένας να κόψει και ο άλλος να ράψει με τίποτα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις καθόλου.

Παρόλα αυτά θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ποτέ μα ποτέ -και μου κάνει εντύπωση που το λέει η Κατερίνα- δεν τσακωθήκαμε, δεν διαφωνήσαμε. Για το περιεχόμενο της εκπομπής πολύ γιατί ο Χρήστος ήθελε να κάνει μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο κι εγώ μια κλασική ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό μπέρδευε και τον κόσμο.

Όμως τι είναι αυτά που λέτε; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ, ποτέ δεν ήμασταν φίλοι. Μπορεί να τσακώνονταν άλλοι εκπομπή εμείς ποτέ. Βγήκαμε και κάποιες φορές χωρίς να είμαστε κολλητοί. Ήταν η πιο εύκολη συνεργασία που είχα μέχρι σήμερα».