0 Shares

Σήμερα δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες αλλά να καταγγείλω το γελοίο κατηγορητήριο.
Την χυδαία και άθλια μεθόδευση τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αυτουργούς. Δεν ήρθα να απολογηθώ αλλά να καταγγείλω. Θα ήταν φυσιολογικό να νιώθω θυμό. Δεν νιώθω θυμό αλλά βαθιά ανησυχία για το που οδεύει η χώρα και η αλτρουιστική μου άποψη να σωθεί η χώρα.
Θέλω να προειδοποιήσω την εθνική αντιπροσωπεία για 2 μεγάλους κινδύνους: όταν αποδειχθεί ότι το κατηγορητήριο είναι στημένο και οι κατηγορίες συκοφαντικές θα φανεί τι ολέθριο προηγούμενο στήθηκε. Κάθε κυβέρνηση θα μπορεί να στήνει σκευωρίες για να εξοντώνει τους αντιπάλους της. Αν βάζουμε ανώνυμους δήθεν μάρτυρες να σπιλώνουν υπουργούς και πρώην πρωθυπουργούς με σαθρές κατηγορίες του τύπου «άκουσα» και «νομίζω» τότε που βρισκόμαστε; Αν αυτό γίνεται εις βάρος πολιτικών αυτό γιατί να μην επεκταθεί και στους απλούς πολίτες. Τότε θα έχουμε γενικευμένο λασποπόλεμο και κανείς δεν θα νιώθει ασφαλείς. Κυρίως οι αθώοι γιατί από αυτό τον πόλεμο δεν έχουν να ανησυχούν οι αθώοι.
Εκτός από την προσωρινή διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την εξουσία για πάντα. Εφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το τεκμήριο της αθωότητας. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τέτοια πρόταση. Μας κατηγορούν με άθλιους ψευδομάρτυρες ξα μας καλούν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μας κατηγορούν εμάς που κόψαμε την δαπάνη σε επίπεδα που δεν είχαν προηγούμενο εκείνοι που καταψήφιζαν τις διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Μας υπονόμευαν όταν εμείς παλεύαμε εναντίον τις διαφθοράς στα φάρμακα.
Όταν περνούσαμε τις διατάξεις ο Τσίπρας είχε συναντήσεις με φαρμακοβιομηχάνους και η Αυγή έβγαζε πρωτοσέλιδα.

Στηρίζατε τους φαρμακοβιομηχάνους 

Ανάλγητη χαρακτήρισε ο Φρουζής την πολιτική μου για τις δαπάνες σε συνέντευξη τύπου. Δίπλα του καθόταν ο Ξανθός.
Εσείς από τότε συναντιόμαστε με φαρμακοβιομήχανους και καταψηφίζατε τις δικές μας διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Τα πήρατε; Ήρθαν και σε εσάς τροχήλατες; Τους συναντούσατε και κρυφά και φανερά όταν εμείς τους κυνηγούσαμε. Τα πήρατε και τότε; Όταν ψηφίζαμε μέτρα όπως claw  back και περιορίσαμε 63% την φαρμακευτική δαπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ τότε καταψήφιζε και στήριζε ανοικτά τους φαρμακοβιομήχανους. Αυτό είναι ο 2ος κίνδυνος: στο μέλλον με αυτές τις νοοτροπίες κανείς δεν θα τολμήσει να αγγίξει την διαφθοράς γιατί όποιος την αγγίξει θα βρει και τον μπελά του.
Η Νοβαρτις το 2014 είχε ζημιές 5,7 εκατ. ευρώ. Την επόμενη χρονιά επί ΣΥΡΙΖΑ είχε κέρδη 19 εκατ. ευρώ.

Όλα τα στοιχεία δέιχνουν πως εμείς χτυπήσαμε την διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε πλάτη.
Η σκευωρία βγάζει μάτι. Εξανάγκασαν την κα Ράικου σε παραίτηση. Είχε εντοπίσει πρόσωπα και λογαριασμούς και θα ήτνα ενδιαφέρον να μάθουμε ποιους λογαριασμούς και ποια πρόσωπα. Την εξώθησαν σε παραίτηση και έστρεψαν την έρευνα εκει που ήθελαν.
Ανήγγειλαν την εμπλοκή πρωθυπουργού έντεκα μήνες πριν αυτό καταγγελθεί από μάρτυρα. Τα ίδια έκανε και ο Τσίπρας με τις ομιλίες του στην Βουλή.
Που το ήξεραν Τσίπρας – Βαξεβάνης; Είχαν μαντικές ικανότητες; Πήγαν σε χαρτορίχτρες; Το έστησαν. Πρώτα έστησαν την συκοφαντία μετά την διέδωσαν και στην συνέχεια έστησαν τους μάρτυρες

Δεν ψάξατε για τους ενόχους. Τους επιλέξατε πολύ νωρίτερα εσείς οι ίδιοι

Όλα αυτά που είπα έγιναν στις αρχές του 2017. Στο μεταξύ έσκασε το σκάνδαλο Καμμένου με την πώληση στην Σ Αραβία, άρχισαν οι πλειστηριασμοί και επισπεύστηκε η αναζήτηση ψευδομαρτύρων. Ολη η υπόθεση έχει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των ηθικών αυτουργών. Ο μάρτυρας που προσπαθεί να με εμπλέξει καταθέτει 4 φορές εναντίον άλλων χωρίς να αναφερθεί σε εμένα. Ένα μήνα  μετά θυμήθηκε τον πρωθυπουργό. Αλτσχάιμερ είχε; Ποιος έδωσε την εντολή; Ποιος ήταν ο υποβολέας; Εξωγήινα είναι αυτά που κάνετε εσείς
Εφτιαξαν δικογραφία χωρίς κάν να διασταυρώσουν, ήθελαν μόνο να σπιλώσουν. Τπν Φρουζή ουδέποτε τον έχω συναντήσει ιδιωτικά. Τον έχω δει 2 φορές θεσμικά ενώπιον 12 άλλων εκπροσώπων και υπουργών και την μια εξ αυτών παρουσία της Μέρκελ. Για πείτε μας ο Τσίπρας και οι άλλοι υπουργοί πόσες φορές έχετε συναντήσει τον Φουρζή επίσημα και ιδιωτικά; Δεν ντρέπεστε;
Εμπλέξατε το όνομά μου και με το FBI. Πουθενά δεν περιλαμβάνεται. Εσείς ζητήσατε την άδεια από το FBI για να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της έρευνά του εναντίον μου.
Ρωτάει ο Παπαγγελόπουλος γιατί δεν μήνυσα το FBI. Μα γιατί το FBΙ δεν είπε λέξη εναντίον μου κ. Παπαγγελόπουλε. Εσείς και η Τουλουπάκη με ενέπλεξε.
Ο Παπαγγελόπουλος είχε το θράσος να μιλήσει για παρακράτος. Ρωτήστε τους δικαστές ποιος είναι παρακράτος σήμερα.
Δεν έστειλαν την υπόθεση αμελλητί στην Βουλή
Επι 3 μήνες μάζευαν αστήρικτες καταγγελίες χωρίς να τις διασταυρώνουν. Όλα αυτά τα ατοπήματα τα απίστευτα πράγματα να τα έκαναν οι δικαστικοί λειτουργοί αν δεν είχαν την πίεση των πολιτικών τους προϊσταμένων δεν το πιστεύω.
Οι πολιτικοί προϊστάμενοι έστησαν την ιστορία πριν καν βρεθούν οι ψευδομάρτυρες και μιλώ για Τσίπρα – Παπαγγελόπουλο.
Μπορώ να μιλώ και για άλλα κωμικοτραγικά. Στο γόνατο γράφτηκαν. Καταθέσεις της πλάκας. Ενέπλεξαν τον Λαζαρίδη αν και αναφέρονταν τελικά σε άλλο Λαζαρίδη του Χρηματιστηρίου.
Να θυμίσω πως το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων το θεσπίσαμε το 2014 εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει. Δεν το κάναμε αν είχαμε πρόθεση να χρηματιστούμε. Ηταν μεταρρύθμιση για την θεσμική θωράκιση που ο ΣΥΡΙΖΑ την πολέμησε.
Στο νόμο εκείνο προβλεπόταν πως οι προστατευόμενοι δεν μπορούν να εμπλέκονται και ενέχονται. Φαίνεται όμως να έχουν ανάμιξη και όφελος. Μας το αποκάλυψε ο υφυπουργός Υγείας. Άλλο μέλος της κυβέρνησης ο αναπληρωτής Υπ. Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλςο πριν φτάσει η δικογραφία στην Βουλή μας είπε ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Αθελά τους αποκάλυψαν αυτό που συνέβη: η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και την κάνατε εσείς.
Μόνοι σας ξεμπροστιάζεστε. Το δικό σας φερέφωνο του δικού σας Βαξεβάνη κυκλοφόρησε Κυριακή 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας την τελευταία κατάθεση που δόθηκε μετέπειτα. Η εφημερίδα έκλεισε την Παρασκευή και οι συντάκτες γνώριζαν τι θα καταθέσουν οι μάρτυρες τρεις μέρες μετά.
Ο Βαξεβάνης όχι μόνο ξέρει τους μάρτυρες αλλά και το τι θα πουν εκ των υστέρων.
Οι καταθέσεις έρχονται και με στικάκι και προτίθενται γι αυτό έχουν άλλη γραμματοσειρά και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για να μάθουμε ποιος τις υπαγόρευσε.
Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Αν δεν την εμπιστευόμουν δεν θα κατέθετε μήνυση. Δεν στοχοποιώ προστατεύω τον εαυτό μου. Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων ρητά λέει ότι προβλέπετε και ο έλεγχος των δικαστικών λειτουργών. Αυτό ζητώ.
Υπάρχουν τουλάχιστον έξι ανακοινώσεις – καταγγελίες της Ενωσης Δικαστών κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Την Δικαιοσύνη την στοχοποιεί και την πιέζει η κυβέρνηση και όχι αυτός που προστατεύει τον εαυτό του. Είμαστε στην Ευρώπη που πιστεύει στο δικαίωμα της δίκαιης δίκης. Το ΕΔΑΔ στο Στρασβούργο δεν ξέρω αν το έχετε μάθει καταδίκασε τα Σκόπια. Ξέρετε γιατί; Γιατί εκεί ένας απλός πολίτης δικάστηκε με ανώνυμους και απόντες μάρτυρες. Μα επιτέλους παντού θα εναρμονίζεστε με τα Σκόπια και στο όνομα και στις μεθοδεύσεις;

Αυτά δεν περνούν στην Ευρώπη

Αυτό το πραξικόπημα πρέπει να σταματήσει. Όταν σε σπιλώνουν και γνωρίζεις ότι είσαι αθώος ξέρεις πως μονο μέσω Δικαιοσύνης θα δικαιωθείς. Αλλά εσείς ακολουθείτε το δόγμα Γκέμπελς.
Στο αφήγημα με την τροχήλατη βαλίτσα που την φέρνει παρκάροντας στο Μαξίμου μπροστά από τις κάμερες Σε αυτή την απίθανη πολιτική αλητεία πως πρέπει κανείς να απαντήσει;
Σε επόμενη βεβαια κατάθεση αλλάζει τον τρόπο δωροδοκίας και αναφέρετε στο Χαρβαρντ Πρότζεκς επειδή είμαι απόφοιτος.
Τα τσιράκια τους με ταύτισαν μέχρι και με τους νεοναζί . Εγώ που τους δίκασα. Το λένε αυτό εκείνοι που έδωσαν μαζί τους τον αγώνα για να μας ρίξουν.
Εφτασαν στο σημείο μια δική σας εφημερίδα να ρίχνει λάσπη για το παιδί μου για υπόθεση που έχει κριθεί δικαστικά εκεί καταντήσατε. Θα το πληρώσετε. Κλαίγονται κάποιοι γιατί η κατηγορία στην μη νυσή μου είναι για συμμορία και αυτό έχει να ακουστεί από τον εμφύλιο. Υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα έγκλημα για συμμορία; Υπάρχει όπως παντού στον κόσμο. Όταν λοιπόν προκύπτει το αδίκημα εδώ τι θα κάνουμε; Να ρωτάμε αν είναι ΣΥΡΙΖΑ να τους εξαιρέσουμε μήπως και στεναχωρηθούν. Εδώ έχουμε και συμμορία εγκληματιών και
«συμμωρία» δηλαδή ομάδα  ανόητων
Εγώ δεν κρύβομαι. Εσείς στην δική μου μήνυση θα κρυφτείτε πίσω από την ασυλία και για πόσο. Κάποια στιγμή θα βγουν και οι κουκούλες.
Ποιος είναι ο υπουργός Π.Κ. Τους δικούς μου υπουργούς τους πέταξαν στα σκυλιά και αυτόν τον κρύβουν με αρχικά. Θα μάθουμε με ποιους συναντήθηκε ο Φρουζής. Να το ξέρετε ότι αυτή η ιστορία θα την πληρώσουν όσοι την έστησαν
ΒΟΥΤΣΗΣ: πόσο χρόνο χρειάζεστε κ. Σαμαρά
Σαμαράς: όσο χρειάζεται κύριε Πρόεδρε. Ακριβώς όσο χρειάζεται
Κατηγορείτε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα. Κακός ρωτήσατε κ. πρόεδρε
Βούτσης: σοβαρά:
Σαμαράς: σοβαρότατα
Βούστης: υπάρχει διαδικασία. Όχι αυταρχισμό στο προεδρείο. Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε αλλά μετά από άδεια δική μου
Σαμαράς: θα λογοδοτήσει και γι α άλλα η κυβέρνηση Τσίπρα. Πόσα έχουμε χάσει από τον Τσίπρα. Ο Ρέγκλινγκ λέει 100 δις. Ο Βιζερ λεει 200 δις Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει για 35 δις ευρώ που είναι μιαμιση φορά της φαρμακευτικής δαπάνης επι δικής μας θητείας.
Θα λογοδοτήσετε
Για τα 5,5 δις ευρώ που θα πληρώσουν οι πολίτες λόγω της άυξησης ληξιπρόθεσμων θα λογοδοτήσετε. Θα λογοδοτήσετε γιατί χάσατε 46 δις λόγω capital controls. Θα λογοδοτήσετε!
Σε ό,τι αφορά στα μη οικονομικά εγκλήματα: Ανοίξατε τα σύνορα φέρνοντας 1,5 εκατ λαθρομετανάστες.
Κάπου ακούστηκε μια φωνή από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ:
Σαμαράς: Είναι κουβέντα αυτή που είπατε. Αν είσαι άντρας πέστε τη δυνατά
Βούτσης: ηρεμία
Σαμαράς: Οχι ηρεμία όταν μας λεει το παραχέσατε. Δίνετε σήμερα το καλύτερό σας πρόσωπο. Αυτό που πραγματικά είστε.
Ανοίγοντας τα σύνορα δώσατε όπλο πίεσης στον Ερντογάν. Πίεση σε εμάς και την ΕΕ.
Εκατοντάδες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους εναντια στις ενέργειές σας στο Σκοπιανό. Σας κατήγγειλε ο Μίκης για εθνομηδενιστές , αριστερός φασισμός. Ο Γλέζος σας είπε μην τολμήσετε να δώσετε το όνομα της Μακεδονίας. Ακροδεξιός ο Μίκης και ο Γλέζος. Και η Ακαδημία Αθηνών; Σιγά μην αφήνατε απ έξω και εμένα. Μ όνο που εμένα την επόμενη με κατηγορήσατε ότι πήρα λεφτά από τους φαρμακοβιομήχανους. Όταν είδατε ότι χάνετε τον έλεγχο κάνοντας μια σιερά από κωμικές γκάφες. Για όλα θα λογοδοτήσετε. Και για τον διχασμό που συστημετικά καλλιεργείτε.
Ο Μπρέχτ είπε ότι όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος εναντίον της Αριστεράς που κυβερνά ε΄πε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ρίξει τον λαό και να εκλέξει νεό λαό. Μόνο που εσείς το πήρατε στα σοβαρά.
Εσείς τα δημιουργήσατε και το παρακράτος. Για όλα θα γίνουν εξεταστικές και προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια για να μην διανοηθεί κανείς να ξαναδείξει τέτοιο αμοραλισμό.
Το να λογοδοτήσετε δεν είναι αντεκδίκηση αλλα ζήτημα προστασίας πολιτεύμαστος. Εσείς δεν θα λογοδοτήσετε με ψευδομάρτυρες με κουκούλες. Τα στοιχεία εις βάρος σας θα είναι συντριπτικά αλλά κυρίως πραγματικά.
Στις συνθήκες σήμερα θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι. Το Μπαρμπαρόσα εφτασε στο Σούνιο αλλά εσείς ονειρεύεστε τροχήλατες. Αυτός με έλεγε γερμανοτσολιά. Δεν είστε το καινούργιο. Είστε μια σύγχρονη ύβρις για την χώρα. Όσο μένετε πληγώνετε την χώρα.
Ξέρω ότι ο Τσίπρας με αντιπαθεί και κατανοώ το γιατί. Εχετε ξεπεράσει τα όρια και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν σε εσάς. Όμως αποδυναμώνετε την Βουλή και την Δημοκρατία. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Δεν θα σας σταματήσουμε απλώς. Θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε.