Follow

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Buy Now

Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ: «Θα καθαρίσουμε τα Εξάρχεια απ' όλα τα σκουπίδια»

Με μια περίεργη διατύπωση επέλεξε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας να τοποθετηθεί για την επιχείρηση-«σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια. 

Ξεκίνησε «μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» είπε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής. 

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του. «Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείται την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;» ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον συμπαρουσιαστή της να συμπληρώνει: «όχι τους ανθρώπους;». 

Advertisement

«Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ» απάντησε.

https://youtu.be/6viiz1j26w4

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποβολή Σχολίου

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Advertisement