Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε η Ρένια Λουιζίδου με αφορμή την επιτυχημένη επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο επεισόδιο που θα γυρίσει η ίδια στη σειρά αλλά και για το απωθημένο του Περίανδρου Πώποτα με την ηρωίδα της.

“Χαρήκαμε πολύ με την επιτυχία της επιστροφής, είχαμε αγωνία αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τα δεδομένα της εποχής. Να είναι στο ύψος του προηγούμενου και νομίζω πως κάτι κάναμε” σημείωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Όσον αφορά στο δικό της ρόλο που… έφυγε από το Κολοκοτρωνίτσι στο τελευταίο επεισόδιο του “Καφέ της Χαράς”, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε: “Εγώ θα λείψω για κάποια επεισόδια και θα επιστρέψω ξανά κοντά στο Πάσχα. Οπότε τώρα όλη τη δουλειά στο Καφέ θα την κάνει η κόρη μου, Χάσκα και αυτή χειρότερη από μένα. Πιο πεισματάρα και τσαμπουκαλού”!

“Δεν ξέρω σεναριακά αν θα επιστρέψω μαζί με τον Τρελαντώνη. Κανονικά υποθέτω πως ναι. Αφού έφυγα μαζί του, που να τον αφήσω τον τρελό μου μόνο του στην μεγάλη πόλη;” συμπλήρωσε η ηθοποιός του ΑΝΤ1.